MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, her zaman sahada olduklarını ve çalışmalara devam ettiklerini dile getirerek, "2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak, biz üstümüze düşen katkıyı, payı sağlayıp, 2023'te ülkenin bugüne kadar yapmış olduğu katkıları katlayarak devam etmesi için bir çaba içerisindeyiz" dedi.

'BİZ HEP SAHADAYIZ'

Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan ve gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahseden Karapıçak, "Biz zaten sahadayız, hep çalışıyoruz. Seçim zamanı olmadan bir çalışma yaparsanız, seçim döneminde hem vatandaşa gitmeye yüzünüz oluyor hem de partinizi ön plana çıkarmış oluyorsunuz. Stratejik olarak MHP Genel Merkezimizin vermiş olduğu talimatlar dışında, kendi içimizde Samsun içinde çalışmalarımız var. Pandemi kuralları gevşer gevşemez, MHP 9 şehirde 81 ili kapsayacak şekilde bölge istişare toplantıları yaptı. Bizim Amasya'da olmuştu. Biz 130 araç ve 650  kişiyle destek vermiştik. Daha sonra adım adım '2023 İl İl Anadolu' diye, 81 şehirde programlar yapıldı. Daha sonra iller bittikten sonra, 900'ü aşkın ilçede, 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantıları yapıldı. Bu da bittikten sonra, şimdi de, 'Köyüm Benim' programı başlatıldı. Şu ana kadar 300'e aşkın köye gidildi. Bu tabiki büyükşehir olmayan yerlerde yapılıyor. Daha sonra, 'Mahalle Benim' programları başlayacak. Orada da biz devreye gireceğiz" diye konuştu.

'ÇOK GÜZEL ADIMLAR ATILDI'

"2023'e giderken, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak, biz üstümüze düşen katkıyı, payı sağlayıp, 2023'te ülkenin bugüne kadar yapmış olduğu katkıları katlayarak devam etmesi için bir çaba içerisindeyiz" ifadelerini kullanan Karapıçak şunları söyledi:
"Ben kendi programlarımı genel merkezin dışında, bin 203 muhtarın hepsinin yanına gidip, yaptım. Samsun ve ilçelerindeki alevi mahallelerine giderek, cemevinde oturduk. Oradakilerle tek tek sohbet ettik. Kendileri ile çok güzel temaslarımız oldu. İnsanlar şunu arıyor. Kendilerini dışlanmış kabul etmemeleri için, sizin onlara yaklaşım göstermeniz lazım. MHP olarak üzerime düşeni yaptık.  Şimdi gittiğim yerlerden iade-i ziyarete geliyorlar. Biz, 'Biz kader de biriz. Türklük kader. İnanç tercih meselesi. Biz kaderde biriz, tasada biriz. Onun için alevi, Sünni, Kürt, Türk, Laz, Çerkes ayrımı yok' dedik. Bazıları, 'Biz böyle bir sohbeti hiç kimseden dinlememiştik. Çok güzelmiş. Demek ki biz biriz' dediler. Evet biz biriz bu ülke için. Şu anda da gerçi Cumhurbaşkanımız cem evlerine ve Alevilere tanınacak haklar anlamında çok güzel adımlar attı.  Bu ülke barış içerisinde. Müthiş bir şey. Destekliyor ve tasvip ediyorum."

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.