Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından sonrası Bafra MHP’den bir yönetici daha istifa ettiğini duyurdu. Av. Fatih Güneş’in ardından İlçe Başkan Yardımcısı İlker Aras da istifa ettiğini açıklayarak, partisinin tutumunu eleştirdi.

TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ

İlker Aras’ın istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Ülkücü camiada can kardeşim gibi gördüğüm Bursa’da Yıldırım ilçe başkanlığında görevde olduğum süreçlerde omuz omuza mücadeleler verdiğimiz kıymetli genel başkanımın hain bir pusuda vurulmasını hala hazmedemiyorum. Başkanımımın ölümünü halen kabullenemiyorum. Ankara’nın Çukurambar semtinde rahmetli Sinan başkanımın şehit olmasına ve Selman kardeşimin yaralanmasına sebep olan o hain kurşunların sebebi hala açıklanmamıştır. Ve aşikardır ki, genel merkez başta olmak üzere hiçbir siyasiden bir taziye mesajı daha atılmamış iken böyle bir siyasetin içinde yerimin olmadığını anlamış bulunmaktayım. Bu sebeple Bafra ilçe başkan yardımcılığı görevimden kendi özgür irademle ayrılmış bulunmaktayım"

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile yanında bulunan arkadaşı Selman Bozkurt Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmandan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısında yaralanmış, Ateş sonucu tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.