Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bir ilke daha imza atarak belediye binası önüne ‘Mezitli için bir dilek tut’ sloganıyla ‘Dilek Ağacı’ yerleştirdi.
Mezitli Belediyesi, halkın isteklerini almak için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gerçekleştirdiği birçok farklı uygulamaya bir yenisini daha ekleyerek, belediyesi ana Hizmet binası önüne pembe bir dilek ağacı yerleştirdi. ‘Mezitli için bir dilek tut’ sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini yazarak, dallara asılan renk renk kutucuklara bırakabilecekler. Mezitli adına bırakılan dilekler, yalnızca Başkan Tarhan’la paylaşılacak.
‘Mutlu Kent Mezitli’ sloganıyla halka dair uygulamalar gerçekleştiren Başkan Tarhan, yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Her zaman ilçemizde yaşayan vatandaşların mutluluğu için güzellikler diliyorum. Tabi ki vatandaşların istek ve önerilerine öncelik veriyorum. O yüzden her fırsatta vatandaşlarla görüşüp onların sorunlarını, şikayet ve önerilerini dinliyorum. Arzu eden vatandaşlarımız uygulamaya geçirdiğimiz dilek ağacımız sayesinde de Mezitli için bir dilek tutabilecekler” dedi.
Hayata geçirilen yeni uygulama vatandaşların ilgisini kısa sürede çekmeye başladı. Belediye hizmet binası önünden geçen vatandaşlar, küçük notlar yazarak dilek ağacındaki kutulara atmaya başladı.