Atatürk Teknik ve Mesleki Teknik Eğitim Lisesi idarecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.
Okul Müdürü Cemal Dalcı, Müdür Yardımcısı Bahattin Gülez ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Başkan Beşir Köksal’a teşekkür etti.
Son yıllarda eğitimin yanı sıra projelere ve çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden okul müdürü Cemal Dalcı, öğrencilerin modern ortamlarda hizmet verebilmeleri için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, Atatürk Teknik ve Mesleki Eğitim Lisesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirerek, “Okul idarecileri ve öğretmenleri olarak öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi için gayret sarf ediyorsunuz. Gerek UMEM projeleri, gerekse Avrupa Birliği projeleriyle kalifiye eleman yetişmesi noktasında önemli katkılar sağladınız. Burada oluşturulan laboratuarlar sayesinde piyasaya kalifiye elemanlar yetişecektir. Öğrencilerimize gerek eğitim gerekse de uygulamaların yapıldığı derslikler ve laboratuarlar konusunda destek olanlara ve yöneticilere teşekkür ediyorum.” dedi.