Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Hakan Akgöl, Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdür Yardımcısı Melikunnas Özkaya ile birlikte Yunusemre Belediyesi’ne devredilen Mesir Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Hakan Akgöl, Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdür Yardımcısı Melikunnas Özkaya ile birlikte Yunusemre Belediyesi’ne devredilen Mesir Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayil ve bazı birim müdürleri de yer aldı. Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdür Yardımcısı Melikunnas Özkaya, başkan yardımcılarına alanı tanıttı.
Mesir Tabiat Parkı’nın bulunduğu alan gezilerek eksikler ve yapılması gerekenler tespit edildi.Mesir Tabiat Parkı’nın bulunduğu alanı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, “Mesir Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmalar ile birlikte vatandaşlar için mesire alanı oluşturacağız. Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne başvurumuzu yaptık. Süreç bizim için olumlu şekilde tamamlandı. Bu aşamadan sonra vatandaşların hizmetine sunulmak üzere bize devir teslimi yapıldı. Buranın büyük bir potansiyeli var. Ortaya çıkarılmamış bir değeri var. Burayı çok güzel projeler ile en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.
Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdür Yardımcısı Melikunnas Özkaya, Mesir Tabiat Parkı’nın daha önceden Milli Parklar İl Müdürlüğü sorumluluğunda olduğunu hatırlatarak, “Mesir Tabiat Parkı Yunusemre Belediyesi’ne geçmiştir. Başkan yardımcılarımız ile birlikte alanı gezerek tanıtıyoruz. Eksikleri karşılıklı olarak görüşüp tamamlayacağız. Burası Manisa halkının dinlenebilecekleri ve aynı zamanda eğlenebilecekleri bir alan. Belediyemize hayırlı olsun. Bundan sonrada elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Akgöl ise, “Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden bize tahsis edilen bu alan ile ilgili gereken çalışmaları özverili bir şekilde yapacağız. Yunusemre ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın her zaman gelebileceği faydalı bir alan oluşturacağız” şeklinde konuştu.