Meral Akşener'den Terme Pidesi Sözü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun programında Terme pidesinden yiyeceğinin sözünü verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk fırsatta Samsun programında Terme pidesini yiyeceğinin sözünü verdi. O anları da İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, sosyal medyadan duyurdu.

"GENEL BAŞKANIMIZIN MESAJI VAR" İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İl Başkanı Hasan Aksoy ve beraberindekiler geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmişti. Ziyarete ilişkin İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener'in Terme'ye bir mesajı var" notunu düşerek, "Arkadaşlar Genel Başkanımızın yanınızdayız. Kendisine Samsun programında hatırlatmıştık. Allah razı olsun. İlk fırsatta Terme'ye geleceğini pidemizden de yiyeceğini söylemişti. Bugün de buradayız" ifadelerini kullandı.

"TERME'YE GELECEĞİM" Meral Akşener de karşılık olarak, "Evet Terme'ye geleceğim. Başkan ikram edecek, pideyi de yiyeceğim" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.