Samsun'un Terme, 19 Mayıs ve Atakum ilçelerinde halka gitap eden ve esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidara yüklenerek, vatandaşı unuttuklarını öne sürdü.

"KORKULU RÜYALARI OLACAĞIZ"

İYİ Parti Lideri Akşener, Samsun'a gelerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Terme ilçesini ziyaret eden Akşener, burada fındık fiyatlarına değindi. Vatandaşa seslenen Akşener, "Biz fındıkla ilgili derin bir çalışma yaptık. Fındığa 74 lira fiyat açıklanmasını istiyoruz. Çeltiğin de en az 15 lira açıklanması gerekiyor. Biz muhalefet olarak çalıştık. İktidarın çalışmasınma lüzum yok. Biz çalıştık görevini yerine getir sadece. Muhalefetin görevi eksiği görmek, vatandaşın sesi olmak. Bu yaz boyunca gençler, emekliler, çiftçiler, atanamayan öğretmenler, EYT'liler için gübre atamayan çiftçi için yan gelip yatanların korkulu rüyası olacağız hep birlikte. Rahatlarını bozmaya devam edeceğiz" dedi. Konuşmasının ardından Terme ilçesinde iş yerlerine girerek esnaf ile görüşen Meral Akşener, buradaki temaslarının ardından 19 Mayıs ilçesine geçti. 19 Mayıs ilçesinde konuşma yapmayan Meral Akşener, burada ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Akşener ardından Atakum ilçesine geçti. Akşener'i Atakum ilçesinde Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, eşi Gülay Deveci ile birlikte İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ve partililer çiçeklerle karşıladı. 

"SİYASETÇİNİN İŞİ HİZMET ETMEKTİR"

Akşener, karşılamanın ardından Ali Gaffar Okkan caddesinde yaptığı konuşmada, "Dükkan dükkan esnaf geziyorum. Niye böyle bir iş yapıyorsun diyenlere şunu söylüyorum. Siyasetçinin işi vatandaşa hizmettir. Çok uzun zamandır vatandaşa hizmet yerine şuculuk buculuk üzerinden insanları birbirine düşürüyorlar. Vatandaş velinimettir. Unutuldunuz. Vatandaşı velinimet yapacağız. O dükkanların içinde dert dinliyorum, öneriler, tavsiyeler  dinliyorum. 92 puan alıp atanamamış, ama yanında ki 58 puanlık arkadaşı atanmış çocukların analarını babalarını gördüm o dükkanların içinde" dedi. Akşener, konuşmasının ardından ise Ali Gaffar Okkan Caddesin'de de esnaf ziyaretleri yaparak, sorun ve talep dinledi. Akşener'e İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İl Başkanı Hasan Aksoy, ilçe taşkilatı başkanları eşlik etti.

Haydar ÖZTÜRK-Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.