CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, İYİ Parti'nin CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararını "Parti üst yönetiminin kararının ziyade bizim tabanda seçmenin nabzını tutmamız gerekiyor" ifadeleriyle değerlendirdi.

Samsun'da yediemin otoparkları motosiklet mezarlığına döndü Samsun'da yediemin otoparkları motosiklet mezarlığına döndü

"SEÇMENİN NABZI TUTULMALI"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, oy çokluğuyla aldığı kararla CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti. Samsun Medya Grubu'na konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Özdağ, "Parti üst yönetiminin kararının ziyade bizim tabanda seçmenin nabzını tutmamız gerekiyor. Seçmen ne istiyor ona kulak vermek lazım" dedi.

"BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"

Seçmenin sesine kulak vererek hareket edeceklerini kaydeden Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Resmi bir durum olmayacağına göre seçmen tabanında gönül birlikteliği yapmak yoluna gideceğiz. Bizim tabandaki örgütlü gücümüz yüksek. 100 yıllık bir geçmişimiz var ve kuşaktan kuşağa gelen bir particilik anlayışı var. Bizim oy oranımızın en dipte olduğu ilçede bile örgütümüz var. Biz var gücümüzle genel merkezler düzeyinde sağlanamayan işbirliğini mutlaka seçmen tabanında sağlayacağımızı düşünüyorum. Adımlarımızı buna göre atacağız. Samsun'da birinci parti çıkmak için her şeyi yapacağız ve birinci parti olacağız."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.