TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, "Atakum'da Özlem hanım nasip olur da kazanırsa hem Büyükşehir hem ilçe belediyesi el ele verip çok daha hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi. 

NEDEN ÖZLEM MARAŞ?

Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Atakum Şehir Platformu üyeleriyle iftar programında buluştu. Programda açıklamalarda bulunan Mehmet Muş, Atakum'a neden bir mimar başkan adayı gösterdiklerinin sorusunu, "Çünkü burası çok hızlı gelişen bir bölge. Hem şehirden hem planlamadan anlaması lazım" diyerek cevapladı.

ATAKUM İÇİN HEYECAN DUYUYOR 

Atakum'un planlı bir şekilde büyümesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken ve bu bilgiyle tecrübenin Mimar Özlem Maraş'ta olduğunu kaydeden Muş şunları söyledi: "Siz her şeyi görüp, mukayese edebilirsiniz. 5 yılda Atakum'un ne kadar hizmet aldığını siz biliyorsunuz. Samsun'da Özlem hanım nasip olur da kazanırsa hem Büyükşehir hem ilçe belediyesi el ele verip çok daha hızlı bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Biz Özlem Hanım'ın Atakum için heyecan duyduğunu görüyoruz. Biz de elimizden geldiğince kendisine destek olacağız. Bu bölgenin bir kaç tane temel ihtiyacı var. Batı Çevre Yolu yatırım programına alındı. Bu yıl içinde ihalesi yapılacak. Atakum Devlet hastanesinin kapasitesini artırdık. Yatırım programına alınması için görüşmelerimizi yaptık. Bu yıl içinde Sağlık Bakanlığı ihalesini yapmayı hedefliyor. Bir de Bölge İstinaf Mahkemesi buraya taşınacak. Şu anda uygulama projesi çiziliyor. Yılın ikinci yarısında onun da ihalesini yapmak gibi bir niyetimiz var. Özlem hanım bu işi çok iyi yapar. Hem siyasette hem de ticaret sanayi odasında tecrübesi var. Atakum'u aldığımız akşam ben de kutlamalara katılacağım."

Samsun'da hava kalitesi düştü, çamur yağdı Samsun'da hava kalitesi düştü, çamur yağdı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.