TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanı olduğu dönem gündeme getirip çalışmalarının başlatılmasını sağladığı "Yeşilkent Kavşağı" belirlenen tarihten önce ekim ayında tamamlanacağı bildirildi.

Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi

MEHMET MUŞ MÜJDEYİ VERDİ

Dr. Mehmet Muş, ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının yoğun olduğu vatandaşların da bu yüzden "ucube kavşak" adını verdiği Yeşilkent Kavşağı'nın ekim ayı içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

BÜYÜK RAHATLAMA SAĞLANACAK

Kavşağın okullar bölgesinde olması nedeniyle trafikte büyük bir rahatlama sağlanacağını ve kazaların da en asgariye ineceğini belirten TBMM Bütçe Plan-Bütçe Komsiyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, kavşağın planan tarihte önce bitirileceğeini belirterek, "Ekim ayında çalışmalar tamamlanmış olacak" dedi.

SÖZLEŞME BEDELİ 277 MİLYON 949 LİRA

6 Haziran 2023 tarihinde, 277 milyon 949 bin 450 TL sözleşme bedeliyle Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen kavşakta proje kapsamında toplam uzunluğu 535 metre olan 6 adet köprü ve bağlantı kollarının yapımı bulunuyor. 2 Temmuz 2023 tarihinde çalışmalara başlanılan kavşağın, 2024 yıl sonu itibariyle tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyordu.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.