MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesine kazandırdığı mobil bakım ve yol yardım aracı ile 6 ay içerisinde 440 arızaya müdahale ederek vatandaşlara kesintisiz hizmet sundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesine kazandırdığı araçlar ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesindeki araçların periyodik bakımı, sahada kurtarma ve görev esnasında arıza yaşamaları durumunda erken müdahalede bulunmak için aldığı bakım onarım ve yol yardım aracı ile çalışmalarına hız kazandırdı. Mobil bakım onarım ekibi araçlarının hizmete girdiği Mayıs ayından günümüze kadar Manisa merkez ve 15 ilçede olmak üzere zorlu hava ve arazi şartlarında toplamda 440 adet bakım ve onarım hizmeti sunarak hizmetlerin aksaması engellendi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “İl genelinde yürüttüğümüz faaliyetleri hızlı ve kaliteli bir şekilde hayata geçirmek için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda sahada görev yapan ve arızalanan araçlarımızın bakım ve onarımını mobil ekibimiz ile 7 gün 24 saat yapabiliyoruz. Böylelikle hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ederek vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet veriyoruz” dedi.