Avrupa Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilen KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı’nın Şanlıurfa kısmı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

KUYAP kapsamında düzenlenecek olan toplam 15 Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı’nın Şanlıurfa ayağı, 25 Mart 2014 Salı günü ŞUTSO’da gerçekleştirilecek. 2013 yılı Şubat ayında uygulanmaya başlayan KUYAP ile Türkiye’nin 15 ilinde (Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri, Van, Kastamonu, Sivas, Samsun, Elazığ, Kars, Erzurum, Kahramanmaraş ve Batman) işletme çalışan ve işverenlerinin, insan kaynaklarına yatırım yoluyla küresel ekonomideki değişimlere uyum yeteneklerinin arttırılması hedefleniyor.

TOBB temsilcileri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ve projeyi yürüten Teknik Destek Ekibi uzmanlarının katılacağı toplantı, saat 09.30’da ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcileri için ise 14:30’da olmak üzere iki ayrı oturum halinde düzenlenecek.