İş veya okul için sürekli kullandığımız toplu taşıma araçlarından birisi de otobüs. Bazen ayakta bazen oturarak seyahat ediyoruz. Otobüslerde gördüğümüz bu alana yaslanarak birçoğumuz seyahat etmiştir. Ancak bu alan sadece rahat rahat yolculuk etmek için yapılmamıştır. İşte sürekli gördüğümüz o parçanın üretilme amacı…

Bu otobüslerde bulunan özel tasarım parça, tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiştir ve onların seyahatlerini daha güvenli ve rahat hale getirmeyi amaçlar.

RAHAT OTURMA AMAÇLI DEĞİL

Bu parça, sadece rahat oturma amaçlı değil, aynı zamanda tekerlekli sandalye kullanan yolcuların güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır

Yanında bulunan emniyet kemeri, sandalyenin güvenli bir şekilde sabitlenmesini sağlar, böylece yolcu hareket etmeden oturur ve yolculuk boyunca herhangi bir sorun yaşamaz.

Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek? Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek?

Otobüslerde bulunan bu emniyetli ve rahat oturma düzenlemeleri, tekerlekli sandalye kullanıcılarının toplu taşıma araçlarını kullanmalarını kolaylaştırırken aynı zamanda onların güvenliğini de öncelikli tutar.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.