SAMSUNSPOR BASKETBOL HAVLU ATTI 

Samsunspor, bu sezon ilk kez hem futbolda hem de basketbolda Süper Lig seviyesinde şehrini temsil etme başarısı gösterdi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dışında bunu başarabilen tek Anadolu takımı olan Samsunspor’da basketbol takımı, ligde kalma mücadelesine haftalar öncesinden havlu attı.

Fatsa'da Samsunspor rüzgarı Fatsa'da Samsunspor rüzgarı

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ'NDEN DÜŞTÜ 

Son olarak bugün deplasmanda karşılaştığı Pınar Karşıyaka’ya 103-71 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Türkiye Basketbol Ligi'ne düştü.

PRESTİJ MAÇINA ÇIKACAK 

Bu sezon 27 maçta 3 galibiyet ve 24 mağlubiyet alarak 16 takımlı ligde sezonu son sırada bitirmeyi garantileyen Samsunspor Basketbol Takımı, kalan 3 haftada prestij maçlarına çıkacak. Kırmızı-beyazlılar kalan müsabakalarda sırasıyla içeride Bahçeşehir, deplasmanda ise Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

SAMSUNSPOR'UN HEDEFİ LİGDE KALMA

Samsunspor Futbol Takımı ise Beşiktaş maçı öncesinde 31 maçta 37 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar, henüz karşılaşmadığı Beşiktaş, Anada Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerinden alacağı puanlarla ligde kalmayı hedefliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.