Kırşehir Kervansaray Mahallesi muhtarlığı, ’Kardeşine bir elde sen uzat’ kampanyası başlatarak mahallede bulunan mülteci ve sığınmacılar için yardım kampanyası başlattı.
Mahalle Muhtarı Şaban Polat, mahallelerinde bulunan mülteci ve sığınmacılar için yardım kampanyası başlattıklarını ve mahalle sakinlerinin başlatılan yardım kampanyasına katılmalarını istedi. Muhtar Polat, "Kardeşine bir el de sen uzat sloganı ile başlattığımız kampanyaya bütün mahalle sakinlerinin destek vermesini istiyoruz. Başlattığımız proje kapsamında kullanılmamış veya kullanılabilecek durumda ütülü olan kıyafetlerin muhtarlığımıza getirerek yardıma muhtaç olan insanlara dağıtımlarını sağlayacağız. Başlattığımız kampanya sadece mülteci ve sığınmacılar için değil, mahallemizde de bulunan yardıma muhtaç insanlar için olacak. Kampanyamıza bütün mahalle sakinlerimizin destek vermesini isterken başlattığımız kampanyanın diğer mahallelerde de örnek olmasını istiyoruz" dedi.
Kampanyaya katılım göstermek isteyenler ise mahalle muhtarlığına müracaatta bulunarak mahallelerinde bulunan kişilerin listesini de alıp muhtarlık aracılığı ile yardımda bulunabiliyor.