Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Beşiktaş’ı eleyen Kayserispor, kupada gözünü Galatasaray’a dikti. Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, "Bu taraftar kupada Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı gördü. Gönlümüzden Galatasaray geçiyor. İnşallah Galatasaray kurada bize çıkar" dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası ve ligdeki iyi gidişatını sürdürürken, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kuralarının sonuçlarını heyecanla bekliyor. Bugün öğlen çekilecek olan kurada, rakip olarak Galatasaray’ın çıkmasını istediklerini söyleyen basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, "Yıllardır taraftarımızı 3 büyükleri izlemeye alıştırdık. Fenerbahçe’yi konuk ettik. Beşiktaş’ı konuk ettik. Bu taraftar Galatasaray’ı görmek istiyor. Kurada gönlümüzden Galatasaray geçiyor. Aslanlar gibi tur atlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
“8 OYUNCUSU EKSİK DE OLSA FAVORİ KAYSERİSPOR”
Takımın Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Pehlivan, "Takımda 8 oyuncu eksik. Nobre, Mehmet Eren, Ömer Bayram, Cem Can ve Alper Uludağ kart cezalısı. Cemil Adıcan, Bobo ve Sereno’nun da sakatlıkları sürüyor. Takımda eksikler olsa da, Samsunspor maçında favori Kayserispor. Ligde artık kolay maç yok. Bunu herkes fark edebilir. Manisa maçında zorlandık. Herkes herkesi yenebiliyor. Ligde ciddiyetimizi bozmadan maçlardan puan almayı hedefliyoruz. Samsunspor maçında çok ciddi eksiklerimiz var. Kart cezalıları var. Ama bunlar bizim için problem değil. Elimizde çok iyi oyuncularımız var. Samsunspor maçının favorisi yine Kayserispor’dur" diye konuştu.