DEVİR TESLİM YAPILDI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'a atanırken yerine ise Afyonkarahisar'ın Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci geldi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan görev devir teslim töreninde, 2010 yılından itibaren KYK Samsun Bölge Müdür Yardımcısı, KYK Bölge Müdürü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Kasapoğlu görevi Feyzullah Dereci’ye devretti. Tören sonrası Kasapoğlu ile vedalaşan personel gözyaşlarına hakim olamadı. 

ŞEHİR HEYECANLANDIRIYOR

Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S TV mikrofonlarına konuşan Dereci, kentin kendisini spor anlamında çok heyecanlandırdığını belirterek, "Üniversiteyi Samsun'da okudum. İsmail ağabeyim ile bir süre çalışmıştım. Samsun'un spor şehri olması ayrı bir keyif verdi. Beden Eğitimi Öğretmenliğinden ve spor camiasından gelmekteyim. Hakikaten, Samsun beni özellikle spor açısından heyecanlandırıyor. Çok mutluyum. Fakat, İsmail ağabeyimizin yapmış olduğu hizmetleri bir üste taşıyabilirsek, ne mutlu bize. Kendisine de Afyonkarahisar'da başarılar diliyoruz. Hayırlısı olsun" diye konuştu. 

GÖZÜM GÖNLÜM ARKADA DEĞİL

Kasapoğlu ise, kentte 13 yıl boyunca görev yaptığını bu anlamda duygu dolu anlar yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi: "Tabi anı çok. Ama arkaya baktığımda vedalaşmada inanılmaz bir dokunuşun olduğunu gördüm. Çalışma arkadaşlarımızın beni üzülerek göndermesini gördüm. Bu hüzün sevgiden dolayı ve beni mutlu etti. Samsunluyum ve şehrimi zirvede bıraktığımı düşünüyorum. Çalışma arkadaşlarımızın her birinin ayrı ayrı emeği var. Müteşekkirim. Burayı gönlüm ve gözüm arkada kalmaksızın, bıraktığımız noktadan yukarıya çıksın duası ile ayrılıyorum. Afyonkarahisar'a da yeni atanmış bir müdür aşkıyla ve hevesimle gidiyorum" dedi.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.