Samsun'da güzellik sektörünün öncü isimlerinden, iki şubesi ile hizmet veren Kardelen Taşkın, Ankara'da düzenlenen 2022 Yılı Enleri Ödül Töreni'nde başarısını taçlandırdı. Kardelen Taşkın, Samsun'un en iyi güzellik merkezi ödülüne layık görülerek, bir kez daha başarısını kanıtladı. 

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

‘2022 Yılı Enleri Ödül Töreni’ tanınmış isimler Burcu Esmersoy ve Emre Karayel’in sunumu ile Hilton Garden Inn Ankara’da düzenlendi. Ödül törenine Duruşehir ve Atakum şubesi ile hizmet veren, yükselmeye devam eden ve alanında öncü, yenilikçi güzellik uzmanı Kardelen Taşkın da ödüle layık görüldü. Kardelen Taşkın, Samsun'un en iyi güzellik merkezi ödülünü aldı. 

29-kardelen (4)

İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM

Başarısının sırrının işini severek yapmasından kaynaklandığını kaydeden Taşkın, "İşimi en iyi şekilde yaptığımı ve yapacağıma inanıp, bu ödülü bana layık gören herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Taşkın yeni şubeleri ile birlikte farklı şehirlerde de hizmet vermeye başlayacağının da müjdesini verdi. 

KANSER HASTALARINA ÜCRETSİZ DESTEK 

Ayrıca Taşkın büyük bir sosyal sorumluluk projesine de imza atarak, 5 yıldır kanser hastalarına ücretsiz destek verdiğini hatırlattı. Kanser hastalarının öncelikli olarak morale ihtiyacı olduğunun altını çizen Taşkın, "Amacımız her anlamda tüm danışanlarımızın yanında olduğumuzu, göstermek. Önceliğimiz güler yüzlü bir şekilde danışanlarımızın da farkımızı daha iyi anlayacağı şekilde yolumuza devam etmek" diye konuştu.


Taşkın, muhteşem törende Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftiyle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Soyman ve Öztürk, Taşkın'ı başarısından dolayı tebrik etti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.