Samsun'da Karadeniz Bölgesi'nin en büyük konsept mağazası olan, pırlantayı özenle işleyip, özel tasarımlar hazırlayan, farklı zevk ve bütçelere seslenebilen ve geniş koleksiyonu vatandaşlarla buluşturacak olan Blue Diamond, düzenlenen törenle açıldı. 

ÖZENLE İŞLENEN TASARIMLAR

Blue Diamond markasını 2013 yılında  Samsunlularla tanıştıran Levent Özden, binlerce insanın pırlanta ve mücevhere ulaştırmaya devam ediyor. Aynı zamanda eski SAMGİAD Başkanı, Samsun TSO meclis üyesi olan Özden,  sektörün gelişimine de öncülük ediyor. Özden, son olarak İlkadım İlçesi Kale Mahallesi'nde Levent Özden Kuyumculuk ve Blue Diamond'u yeni mağazasında görkemli bir törenle vatandaşlarla buluşturdu.  Blue Diamond, pırlantayı özenle işleyerek, özel tasarımlar hazırlamanın yanında  farklı zevk ve bütçelere seslenerek geniş koleksiyonu yeni mağazında sunacak. 

EN BÜYÜK SERMAYE İLİŞKİDİR

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Özden ailesini yaklaşık 50 yıldır tanıdığını belirterek, "Özden ailesini yaklaşık 50 yıldır tanırım. Kuyumculuk mesleği onlarda dede mesleğidir. 1980'li yıllarda başlayan hukukumuz sürüyor. En büyük sermaye ilişki sermayesidir. İnsan münasebetlerinde başarıdır. Levent bu kabiliyeti ortaya koyan kardeşlerimizden birisidir. Daha çok başarılı olacağına ve işini büyüteceğine inanıyorum.  Mecidiye Caddesi'nde bu tarz mağazalar arttıkça buranın kimliği değişecek, yeni kimlik kazanacak. Leven'in bu girişimi hayırlı olsun" dedi. 

ÖZDEN BAŞARILI BİRİ

"Levent Bey,  çok güzel bir yaptı. Samsun'da bir ticarethabe daha kazandırdı." diyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Levent Bey Samsun TSO'da önce meslek grubunu temsilen çalışıyor ve meclis üyesi seçildi. Ve sektörünü en ala şekilde temsil eden bir arkadaşımız. Samsun ekonomisine katkıları var. Bunlar ekonomimizi büyütecek şeyler. Önce Samsun için sonrada ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Özden başarılı ve daha çok başarılı işlere imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

52 İLDE 155 MAĞAZA

Blue Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Emir Güzeliş, Levent Özden'in başarılı işlere imza attığığını belirterek, "Samsun'da olmaktan büyük keyif alıyorum. Yoğun bir programım vardı ama Levent kardeşimi kıramadım. Levent Özden gibi müteşebbisler her şehire lazım. Mağazalarını güzelleştiriyorlar, gelen misafirlere çok iyi hizmet ediyorlar. Bizde böyle ortaklarımız olduğu için büyüyoruz. Çok kısa bir sürede Türkiye'de 52 ilde 155 mağazaya ulaştık. Bu da Özden gibi kıymetli ortaklarımız olduğu içindir. Hayırlı ve bol bereketli olsun" dedi.

KATMA DEĞER VAR

Blue Diamond  Genel Müdürü Eyüp Elitaş, Türkiye'de yaptığımız yatırımların çok güzel katma değeri oluyor. Biz de burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Samsunluyum. Levent Bey'in yaptığı yatırımların daha ileriye taşıyacağına biz eminiz. Mutlu ve gururluyuz. Çünkü Samsun güzel bir yer" ifadelerini kullandı. 

ÖZVERİLİ VE YÜREKTEN ÇALIŞIYORUZ

Levent Özden Kuyumculuk ve Samsun Blue Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden ise mutlululuğu ve heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Leven Özden Kuyumculukla 2010 yılında başladığımız ticaretimizi, 2013'te Blue Diamond markasıyla buluşturarak bir güç birliği yaptık. Markamızın uluslararası gücüyle gerçeken önemli bir değer ortaya çıktı. Canla ve başla temel ilkemiz dürüstlükle nasibin ve rızkın Allah'tan olduğuna inanan bir ticarethane olarak, yalana başvurmadan  özverili ve yürekten çalışmalarla hizmet veriyoruz. Bugünlerimize kadar bizi getiren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. 2010 yılında rahmetli babamı omuzlayan, değerli büyüklerimin ağabeylerimin, dostlarımın ve acılı günümde acımı azaltan büyüklerimin bugün coşkulu günümde yanımda olduklarını görüyorum. Bu beni mutlu ediyor. "

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Açılışa ayrıca, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz, TSO yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Yeşilyurt, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, Kanal S TV Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, eski Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, eski Of Çaykaralılar Dernek Başkanı Mustafa Kemal Şahin, STK'ların başkan ve yöneticileri, esnaf odalarının başkan ve yöneticileri, kentin duayen iş dünyası temsilcileri, farklı şehirlerden gelen Blue Diamond bayilerinin temsilcileri, kuyumculuk mesleğinin sektör temsilcileri, Levent Özden Kuyumculuk müşterileri, aile yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Dilber BAHADIR, Buğra MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.