SAMSUNSPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAK 

Yılport Samsunspor, Keçiörengücü maçı sonrası üstü açık otobüs ile şehir turu atacak. Ardından Başkan Yüksel Yıldırım, yönetim, takım, teknik ekip Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek, mini konsere katılacak.  Kanal S ekipleri, maç öncesi, maç anı ve sonrası yayınlarla maç heyecanı ve şampiyonluk coşkusunu evlerinize taşıyacak. 

ŞEHİRDE ŞAMPİYONLUK TURU 

Spor Toto 1. Lig'in bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselen Kırmızı Beyazlılar, 23 Nisan Pazar Günü saat 18.00'de Keçiörengücü maçı sonrası, üstü açık otobüs ile şehirde şampiyonluk turu atacak.

YILDIRIM DA KATILACAK 

Ardından Başkan Yüksel Yıldırım, yönetim, takım, teknik ekip, şehir tutu attıktan sonra, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak müzikli kutlamalara katılacak.

MÜZİKLİ KUTLAMALAR YAPILACAK

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak etkinlik kapsamında Dj Erman Palancıoğlu performansı saat 19.00'da başlayacak. Şehir turunun ardından alana gelerek Samsunspor taraftarı ile buluşacak.

MAÇ ÖNCESİ, MAÇ ANI VE SONRASI HEYECAN KANAL S'DE

Muhteşem görüntüler Kanal S ve Samsun Canlı Haber TV, Facebook, Youtube ve Samsun gazetesi sitesinden canlı yayınlarla sadece Türkiye'ye değil, dünyanın en ücra köşesindeki Samsunsporlulara adeta kendilerini memleketlerinde hissettirecek.

BORA KARA

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.