Kanal S, 19 Mayıs ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi’nin eski ve yeni başkanının değerlendirmesini vatandaşlara sordu. 19 Mayıs ilçesinde Topaloğlu'nun geçen mi yoksa bu dönem mi başarılı olduğu sorusunu yönelten ekipler, bu esnada esnaf ziyareti yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile karşılaşarak röportaj yaptı. 

Topaloğlu, Kanal S mikrofonlarına şu açıklamalarda bulundu;

Dönemleri kıyaslama noktasında bizim bir önceliğimiz yada sonrasında daha iyi daha önce daha az daha çok diye bir şey yok ama proje anlamında bu 3. dönemde daha fazla projeler mevcut: Kültür merkezi, trafik eğitim pisti, sokaklar, yollar, parke çalışmalarıdır. Bu tarz çalışmaları bu dönem biraz daha fazla yaptık ama bizim için önemli olan milletin, vatandaşımızın memnuniyetidir.  Biz buna odaklı çalışıyoruz yani insanların gönlüne girmeye çalışıyoruz 14 yıldır. Burada azcık daha sonraki yıllarda hoş bir ses bırakabildiysek bizim için önemli olan budur. Yoksa hizmetler yapılır bizden öncelerde yapılmıştır bizden sonrada yapılacaktır ama burada önemli olan vatandaşımızın bizim hakkımızda ne düşündüğüdür. Biz vatandaşın gönlünde iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Bizim için yapacağınız sokak ropötajlarında da tabiki %100  memnuniyet mümkün değildir ama biz %100 memnun bırakmaya çalışıyoruz amacımız bu. 

"DOĞRUYU VATANDAŞ SÖYLER"

Birinci dönemde devlet yatırımları olarak çok işler yaptık. Üçüncü dönemde de kendi belediye projeleri olarak  daha fazla projeler ürettik hala yaptığımız projeleri kültür merkezini daha yeni hayata geçireceğiz. Birde bunların bir taraftan finansal olarak borçlarını ödemeye çalışıyoruz çünkü gerçekten 15-20 milyonluk projeler ilçe belediyemiz olarak bu kadar kaynak her yıl bunlara aktarabilme şansımız yok ama devletimiz, hükümetimiz ve kendi yerel kaynaklarımızla yapmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan 3 dönemin 3'ünde de sokakta mikrofon uzatıldığı zaman vatandaş bizim için ne diyordur biz buna bakarız ve bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz tabi doğruyu en sonunda vatandaş söyler. 

"BİZLERE DE YOL GÖSTERİCİ OLACAK"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Topaloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kanal S ve Samsun Canlı Haber çalışanlarına esnaf ziyaretinde yakalandık. En güzel anketin sahada yüzyüze yapıldığının bilincindeyiz. Yapılan çalışmalar bizlere de yol gösterici olacak. Görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kanal S ekipleri Samsun ilçelerinin değişik cadde, sokak, mahalle ve semtlerinde “Vatandaş kıyaslıyor” röportajları gerçekleştirmeye devam edecek. 

HABER KAYNAK: YAREN YALNIZ 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.