KAMU KURUMLARINDA 26 BİN İŞE ALIM

Türkiye genelinde 26 kamu kurumu, toplamda 4 bin 986 yeni personel alımı yapacak. Bu alımlar, sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi çeşitli pozisyonlar için ilanlar yayımlandı. Resmi Gazete'de yer alan personel alımı ilanları, başvuru şartları, alım yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihleri gibi detayları içeriyor.

Kesintiden sonra 100 bin liranın getirisi belli oldu Kesintiden sonra 100 bin liranın getirisi belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Eti Maden, TTK, TÜBİTAK, Rekabet Kurumu, İçişleri Bakanlığı, Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, SPK, OGM, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türk Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Sakarya Üniversitesi, Dış İşleri Bakanlığı, Erciyes Üniversitesi, DAP, TÜRKŞEKER, Göç İdaresi Başkanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, TÜRASAŞ, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gibi kurumlar alım yapacak.

BAŞVURULAR İÇİN KURUMLARIN SON TARİHLERİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir Uzman Yardımcısı pozisyonu için bin 271 kişi alacak. Başvurular 15 Nisan 2024 Pazartesi günü başladı ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00'de sona erecek.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında 218 yeni istihdam sağlayacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ise Zonguldak İş Kurumu aracılığıyla toplam 44 nitelikli işçi alacak.

TÜBİTAK, Ulusal Metroloji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 11 araştırmacı alacak. Başvurular 25 Nisan'a kadar yapılabilecek.

İçişleri Bakanlığı, avukat, arşiv uzmanı, büro personeli, mimar, mühendis, tekniker, teknisyen, destek personeli gibi farklı pozisyonlar için toplam 1608 adet 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 22 Nisan 2024 tarihinde başladı ve 26 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Genel İdare Hizmetleri Sınıfı kadrolarında görev yapmak üzere 15 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alacak. Başvurular 23 Haziran 2024 tarihinde yazılı sınavla yapılacak.

Rekabet Kurumu, 25 rekabet uzman yardımcısı alacak. Başvurular 5 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

Tüm bu alımlar, kamu kurumlarına yeni personel kazandırmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek. Adayların başvuru süreçlerini ve şartlarını dikkatle incelemesi önem taşıyor.

KARAR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.