AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri Amasra İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ile birlikte bir araya gelerek, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur’u makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
1 Kasım genel seçim döneminde yoğun çalışma sarf ettiklerini söyleyen AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Başkan Timur’un ilçe halkına sunduğu hizmeti takdirle karşıladıklarını ifade ederek, seçimlerde yerel yönetim hizmetlerinin büyük önemi olduğunu vurguladı. Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya, “Başkanımız bugüne kadar bizlere yardımını hiç esirgemedi. Onun için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonrada yanımızda olacak. Bizde yerel yönetim hizmetlerinin en iyi şekilde yapılmasını sağlamak ve halkımıza hizmet için hep başkanımızın yanında olacağız” dedi.
Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Emin Timur, “Bizim için kadınlarımızın büyük önemi var. Kadın kolları ile bugüne kadar hep beraber çalıştık. Bundan sonrada hep beraber çalışacağız. Zorlu seçim süreci boyunca milletvekilliğine seçilen adaylarımızı yalnız bırakmayan il, ilçe, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimize ve tüm diğer parti üyelerimize daha mutlu, kalkınmış ve en önemlisi temiz siyasetle yönetilen bir Türkiye için ortaya koydukları gayret ve fedakarlıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.