İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Şakir Şahin ve beraberindeki ilçe yönetimi, terörle mücadele konusundaki görüşlerini iş yerinin önüne astığı afişlerle dile getiren esnaf Tuncay Küçük’ü ziyaret etti.

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU
Ziyarette açıklamalarda bulunan Şahin, Türkiye’nin terörden tamamen arındırılmasını istediklerini belirterek, terörle mücadele ile terör örgütleriyle siyasi müzakere arasında önemli bir fark bulunduğunu söyledi.
PKK, Hizbullah ve FETÖ dahil olmak üzere bütün terör örgütlerinin karşısında olduklarını ifade eden Şahin, terörün adı ve ideolojisi ne olursa olsun aynı kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”
Terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitleri ve gazileri hatırlatan Şahin, suç işleyen herkesin bağımsız Türk adaleti önünde hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
Şahin, “Terörsüz Türkiye” hedefinin şehitlerin hatırası incitilmeden ve gazilerin onuru gözetilerek gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek, “Şehitlerimizin emaneti ve gazilerimizin onuru her türlü siyasi hesabın üzerindedir” dedi.
DÜZENLEMELERE DESTEK VERMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ
Şahin, şehitlerin hatırasını incitecek ve terör suçlarından sorumlu kişilere siyasi meşruiyet kazandıracağını düşündükleri hiçbir düzenlemeye destek vermeyeceklerini ifade etti.
Samsun’da babanın çaresizliği! “Yalvarıyorum, bana yardım edin”
Samsun’da fındık hasadı başladı! Beklenti 115 bin ton
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




