İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, partilerinin 81 ilde kendi adaylarını göstereceği kararının alınmasının ardından çalışmalara başladıklarını belirterek, "Parti ilkelerimize uyan doğru adaylarla Samsun'da istediğimiz başarıyı yakalayacağız" dedi.

Samsun Bahçeşehir Koleji'nde Soner Arıca rüzgarı! Cumhuriyet Marşı'nı öğrencilerle seslendirdi Samsun Bahçeşehir Koleji'nde Soner Arıca rüzgarı! Cumhuriyet Marşı'nı öğrencilerle seslendirdi

BAŞARI YAKALANACAK

Aksoy, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında alınan kararın ardından çalışmalara hemen başladıklarını belirterek, "En son toplanan Genel İdare Kurulu'nda (GİK) 81 ilde ve ilçelerinde aday oluşturma çalışmalarına başlanması adına karar çıktı. Biz de bu anlamda çalışmalarımıza başladık. Samsun'da doğru adaylarla, vatandaşımızda karşılığı olan isimlerle seçime gireceğiz. Vatandaşlarla bire bir görüşmeler yapılacak, aday belirleme sürecinde hem genel merkezimizin hem de il başkanlığımız isimlerin belirlenmesi için çalışmalar yapacak. Ahbap-çavuş ilişkisi şeklinde değil, parti ilkelerimize uyan doğru adaylarla Samsun'da istediğimiz başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.