İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başta partililer olmak üzere, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BİRARAYA GETİRİYOR

Ramazan ayının gönüllerin sultanı olduğunu, bitmesi nedeniyle biraz hüzün olduğunu ama hemen peşinden gelen bayramının yaşanan tatlı hüznü bayram sevincine dönüştürdüğünü ifade eden Tüfekci, “Yüce milletimiz ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı bütün kalbimle kutluyorum. Büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Onlara en derin saygılarımı sunuyorum. Bayramı bayram yapan, gönüllerimizi yuva yapan onlar. Bayrama neşe katan, bayram sevincimizin nedeni olan küçüklerimizin de gözlerinden öpüyorum. Bizi bir araya getiren bu özel günlerin, gelecek 'iyi' günlerin de müjdecisi olmasını diliyorum” diye konuştu.  

23 NİSAN DEMEK GELECEK DEMEK 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da her anlamda bütün dünyaya örnek olduğunun altını çizen İmren Nilay Tüfekci, “Biz geleceği çocuklarımızın masum gülüşlerinde arıyoruz. Onlar için çalışıyoruz. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Böylesi özel bir günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de bu vesile ile saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Çocuklarımızın güçlü bir geleceğe sahip olmasından daha önemli hiçbir şeyin olmadığını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.  

YOĞUN BAYRAM MESAİSİ 

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, ilk olarak il başkanlığında partililer ile sonrasında 19 Mayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent ilçeleri ve sivil toplum örgütleriyle bayramlaşma programları gerçekleştirdi. Çok önemli ve anlamlı iki bayramı aynı günlerde yaşamanın haklı sevincini yaşadıklarını ifade eden Tüfekci, “ Her iki bayram ve bu bayramı özel kılan bütün Samsunlulara selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Özcan Tezcan

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.