İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ile birlikte Atakum’daki muhtarlar ile bir araya geldi. Atakumlu mahalle muhtarlarına seslenen Tüfekci, "Biz her noktaya, köşeye ulaşmaya çalışsak da siz muhtarlarımız mahallelerimizdeki sorunları çok daha detaylı şekilde bilenlersiniz. Bizim duymadıklarımızı bilmediklerimizi bilenler sizsiniz" dedi. 

BU ŞEHİRDEN ALINANI GERİ VERMEK İSTİYORUZ

Tüfekci, yerel yönetimlerdeki sorunlar noktasında muhtarlar ile iletişimin öneminin altını çizerek, “Biz her noktaya, köşeye ulaşmaya çalışsak da siz muhtarlarımız mahallelerimizdeki sorunları çok daha detaylı şekilde bilenlersiniz. Bizim duymadıklarımızı bilmediklerimizi bilenler sizsiniz. Sizlerle iletişimi koparmamak, sorunların çözümü noktasında birlikte adım atmak yapacağımız en mühim şeylerden biridir. Yapacağımız şeyler çok zor şeyler değil ama 21 yıldır Samsun halkının görmediği, gösterilmeyen şeyler. Biz bu şehirden alınanı geri vermek istiyoruz bundan  kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

İRTİBAT OFİSİMİZ HER GÜN AÇIK OLACAK

Tüfekci, vatandaşın sorunları noktasında daha hızlı aksiyon alabilmek ve bu sorunların en kısa sürede ilgilisine ulaşması için çalışmaların hazır olduğunu vurgulayarak, “Benim bu yoldaki en büyük düsturum dokunulabilir bir milletvekili daha da önemlisi Samsun’un vekili olabilmektir. Bu noktada İmren Nilay Tüfekci irtibat ofisini seçimlerden hemen sonra ivedilikle hayata geçirerek, Samsun halkının sorunlarının bir muhatabı olması için ve bu sorunların en kısa zamanda çözüme ulaştırılmasını sağlayacağız. 14 Mayıs günü Ankara’ya yolcu değil Samsun’a vekil seçme günüdür” dedi. Atakum’da gerçekleştirilen programa İYİ Parti Milletvekili Adayı Kazım Can Şen, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ayhan Ayvaz, İYİ Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Can Demir ve Özlem Danışman, İYİ Parti İlçe Teşkilatı ve Atakum Mahalle Muhtarları katıldı.

GENÇLERLE DE BULUŞTU

Ayrıca Atakum sahilindeki kafeleri ziyaret ederek gençlerle buluşamn Tüfekci, "Gençlerimiz bizim en büyük değerlerimizdir. Onların gülmeye, eğlenmeye hele ki bu zor zamanlarda çok ihtiyacı var. Bugün biz de onların arasına karışarak birlikte eğlenmek, gülmek istedik. 15 Mayıs sabahında ve sonrasında ‘İYİ’ bir Türkiye’ye uyanmaları için, daha çok gülmek, eğlenmek, fırsat eşitliğine dayalı kaliteli bir eğitim alabilmek için hep birlikte diyoruz ki giden gitsin sen şarkılar söyle içinden.”

GELECEĞİN DEĞİL BUGÜNÜN SAHİBİSİNİZ

Gençlerin fırsat eşitliği çerçevesinde eğitim alabilmesi için çalışmalarının hazır olduğunu ifade eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de önemle vurguladığı gibi geleceğimizi, yarınlarımızı kuracak, kurtaracak ve yüceltecek olanlarsınız. Fırsat eşitliği konusu ülkemizde yıllar önce önemini kaybetmiş ve haksız bir rekabete yol açmıştır. Özellikle eğitim alanında çok ciddi çalışmalarımız hazır, kentte yaşayan bir öğrenci ile kırsalda yaşayan öğrencinin aynı ortamda, aynı kalitede ve aynı verimlilikle eğitim alabilmesi için çalışacağız. Siz bizlerin bugünü ve yarınlarısınız. Sizleri yurt dışı hayalleri kurmaya zorlayan bu iktidardan kurtuluşumuz çok yakındır. Önce kurtuluşun şehri Samsun’da sonra da cennet vatan ülkemizde güneş yeniden doğacak.”

YAREN YALNIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.