"DEĞİŞİM GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK"

İYİ Parti'nin Samsun'da birinci parti olacağını söyleyen Karkucak; "Vatandaşlarımızın gözlerindeki değişimi ve partimize olan ilgisini görebiliyorum. Ben bir doktorum milletimizin gözleri yalan söylemez. Hem ülkede hem de Samsun'da 1. Parti olarak sandıktan çıkacağız. Halkımızın değişim gücünü herkes görecek." dedi.

"GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"

Samsun için çok büyük projeler hazırladıklarını ve iktidara geldiklerinde projeleri teker teker hayata geçireceklerini belirten Karkucak; "Bu şehir Karadeniz'in inci kenti ve çok özel bir şehir. Samsun'a bundan sonra yapılacak her yatırımın arkasında bizlerin imzası olacak. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Bizlerde onların güvenini asla  boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

"SÖZÜMÜZÜN BİR DEĞERİ VAR"

Seçimlere 12 günlük bir süre kaldığını ve sandıktan partilerinin çok güçlü bir şekilde çıkacağını sözlerine ekleyen Karkucak; "Ben şehrimizin doĝusunu, batısını geziyor ve halkımızla birlikte oluyorum. Kendi içlerinden birilerini görünce mutlu oluyorlar. Biz bu şehrin topraklarında doğduk, büyüdük. Gidecek başka yerimiz yok. Bizim sözümüzün bir değeri var. O da bu şehrin evladı olma sorumluluğumuzdur." diyerek sözlerini tamamladı.

BORA KARA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.