AKŞENER’E BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti olarak gece gündüz çalıştıklarını söyleyen İl Başkanı Hasan Aksoy, önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti olarak tam kadro sahada olduklarını söyleyen Aksoy, “Yaptığımız ziyaretlerde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e ve partimize büyük teveccüh var. Bu durumun sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Samsun halkının desteği ile sandıklarda patlama yapacağız” dedi. 

İYİ Parti'li Hasan Aksoy: Çabalar Boş - SİYASET - Kanal 362

ŞEHRİMİZ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR

Samsun’un çok sayıda iktidar milletvekiline sahip olduğunu hatırlatan İYİ Parti İl Başkanı Aksoy, “Tüm bu artılara rağmen şehrimiz bir türlü hak ettiği değeri görmüyor, gerekli yatırımları alamıyor. Kurtuluş meşalesinin yandığı şehir olan Samsun, adeta üvey evlat muamelesi görüyor. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra İYİ parti iktidarı ile bu gidişatı değiştireceğiz ve şehrimize yakışan yatırımları halkımızla buluşturacağız” diye konuştu.

HIZLI TREN PROJESİNİBİTİRECEĞİZ

İktidar tarafından yapımı tam manası ile yılan hikayesine dönen ve bir kez daha ertelenen hızlı tren projesi hakkında da konuşan Hasan Aksoy, sözlerini şöyle noktaladı: “İYİ Parti olarak Samsun’a vaat edilen ancak yapılmayan yatırımların da takipçisiyiz. Özellikle hızlı tren projesini tamamlayarak halkımızın uzun süren beklentilerini sonlandıracağız. Ayrıca İYİ Parti olarak Samsun özelinde bir çok önemli projeye de imza atacağız.”

ÖZCAN TEZCAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.