SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Riyad'da gerçekleşecek olan Süper Kupa final maçının ardından kamuoyu açıklamasında bulunanan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy şu ifadelere yer verdi:

"MAKSADI TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLERİNİ AYAKLAR ALTINA ALMAKTIR"

"Gayri Milli Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 29.12.2023 Cuma Akşamı Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde organize edilen Türkiye Süper Kupa Finali organizasyonunda yaşanan rezaletler neticesinde bu açıklamayı yapmamız mecburi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında böylesine anlamlı bir organizasyonu Türk düşmanı Suudi Arabistan’da oynatma kararı alındığı günden bu güne maksadı Türk Milletinin değerlerini ayaklar altına almak olan aşağılık bir karardır. "

"KARARI ALAN YÖNETİCİLERİMİZİ KUTLARIZ"

"Nitekim alınan kararın yanlışlığı bu gece Riyad’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu tişötler ile ısınmaya çıkılmasına izin verilmemesi ve Gazi’nin tüm dünyaya mal olmuş "Yurtta Sulh, Cihan’da Sulh" sözünün yazılı olduğu pankart ile maça çıkılmasına izin verilmemesi küstahlığı ortaya çıkmıştır. 
Bu aşağılık davranış karşısında tepkisini ortaya koyarak maça çıkmayan Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerimizi ve kararı alan  yöneticileri kutlarız. "

"SAMSUN'DA BİR DOSTLUK MAÇI OYNANSIN"

"Bu noktada önerimiz; Cumhuriyetimizi 100. yılında iki güzide kulübümüz Atatürk’ün şehri Samsun’da bir dostluk maçı oynasın ve ardından süper kupa Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’e götürülsün. 
Türk milleti Gazi Mustafa kemal Atatürk’e, Ata’sına her koşulda sahip çıkacaktır. "

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.