Samsunlular dikkat! 8-12 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak Samsunlular dikkat! 8-12 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, daha önce de gündeme getirdiği Süper Kupa Finali'nin Samsun'da oynatılması çağrısını yineleyerek, "Samsun, hem kurtulan değil kurtaran şehir olarak, hem de stadı halkı ve futbol kültürü olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde bu sorumluluğu üstlenecek kapasiteye sahiptir" dedi.

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yetkililere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Daha önce de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirdiğim üzere Süper Kupa finalinin Cumhuriyetimizin 100. yılına binaen Türk topraklarında oynanması gerektiğini ifade etmiş, gerekli mercilere talebimizi iletmiştim.  Şimdi tekrar bu talebimi yineliyorum: Cumhuriyetimizin 100. yılında iki güzide kulübümüzün yapacağı final müsabakası, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna giden yolda Gazi Mustafa Kemal #Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlattığı ve aziz Milletimiz ile birlikte bağımsızlık ateşini yaktığı ilk şehir olan Samsun’da oynatılmalıdır.  Samsun, hem kurtulan değil kurtaran şehir olarak, hem de stadı halkı ve futbol kültürü olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde bu sorumluluğu üstlenecek kapasiteye sahiptir. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Türkiye Futbol Federasyonuna ve yetkili diğer kurumlara Samsunlu hemşerilerim adına bu çağrımı iletiyor, değerlendirmeye alınmasını talep ediyorum."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.