İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, aday adaylarının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, "İYİ Parti 28 Dönem Milletvekili aday adayları aday sıralamasında  en çok zorlanılacak isimlerden oluşuyor" dedi.

TARİHİ BİR SEÇİM 

14 Mayıs 2023 tarihinde, Cumhuriyetin 100. yılına denk gelen tarihi bir seçime gidildiğini ifade eden Başkan Aksoy, "Ülkemizin geldiği son ekonomik durum, yaşamış olduğumuz deprem ve sel felaketleri göstermektedir ki yıllardır sürdürülen liyakatsiz, adaletsiz bir yönetim anlayışı ve bu anlayışa sadece biat eden vekillerin eseridir" diye konuştu.

EN İYİ TEMSİL NOKTASINDALAR

"İYİ Parti listeleri belki de başta şehrimiz olmak üzere aday sıralamada en çok zorlanılacak listelerdir" diyen Aksoy şunları söyledi: "Samsun da aday adayı olarak başvuran arkadaşlarımızın mesleki tecrübeleri, ülke sevdaları, şehrimize olan hizmet etme arzuları, liyakatleri ile şehrimizi en iyi temsil noktasındadırlar.
Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemize hayırlı olmasını diler, seçmenlerimizin listede olan adaylarımızın Samsun için tüm birikimlerini azim ve kararlılıkla yansıtacak temsilciler olduğunu bilmelerini isterim." 

İŞTE ADAY ADAYLARI 

İYİ Parti Samsun 28 Dönem Milletvekiliği seçimi aday adayları, "Ahmet Karkucak, Aysın Akçay, Bedri Yaşar, Birsen Öztürk, Bülent Arslan, Derya Dündar, Efe Aydın, Erhan Usta, Erkan Avcı, Esma Ercan, Fahrettin Canbolat, Faruk  Alpaslan, Halil İbrahim  Yalgın, Hüseyin Acar, İlknur Yılmaz, İmren Nilay Tüfekci, Kazım Can Şen, Kurtman Ersanlı, Ömer Süslü, Ramazan Tınkır, Saffet Usta, Selahattin Özyurt, Turgay Bilge, Ufuk Gülşen
Yunus Gün."

Haber Kaynak: Yaren Yalnız

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.