İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Samsun'a gelerek Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. 651 delegenin oy kullanacağı kongrede, mevcut il başkanı Hasan Aksoy ve Önder Fatih Şenol yarışacak. 

AKSOY VE ŞENOL'DAN BİRLİK POZU

Kongre öncesi, mevcut il başkanı Hasan Aksoy ve Önder Fatih Şenol birlikte el ele birlik pozu verdiler.

"DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK"

Kanal S mikrofonlarına konuşan İYİ Parti mevcut İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Hasan Aksoy, "İYİ Parti kongrelerinin kazananı kaybedeni olmaz. Kazananı İYİ Parti'dir. Önder Fatih Şenol, çok uzun yıllardıri bu işin kuruluşundan beri beraber yol aldığım, sevdiğim bırakın yol arkadaşlığını ailecek görüştüğüm kardeşimdir. İYİ Parti kazanacak. Kongre sonucu ne olursa olsun dostluğumuz ebediyete kadar beraber devam edecek"dedi. 

"EL ELE GİDECEĞİZ"

İl Başkan Adayı Önder Fatih Şenol da, birlik mesajı vererek, "Hasan Başkanım benim İl Başkanım aynı zamanda da Hasan abim biz, yıllardır yol yürüyoruz. Bizim ayrımız gayrımız yok. Bu bir ön yarış. Bizim asıl yarışımız genel seçimler, iktidara karşı vereceğimiz yarış. Orada çok güçlü gideceğiz. El ele gideceğiz. Biz büyük bir orduyuz. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkıp önce vekillerimizi çıkartacağız sonra da 17 tane ilçe belediyesini alacağız, şehrin anahtarını birlikte Genel Başkanımız Meral Akşener'e takdim edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.