ESNAF EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMIYOR 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun’da sanayi esnafı olmak üzere birçok yerde ziyaretlerde bulunduğunu ifade ederek, “ Bütün ticaret erbabının sıkıntısı aynı. Hiç kimse emeğinin karşılığını alamıyor. Esnafımız, çalışanımız, iş dünyası borç batağının içinde. Birçok kepenk kapandı diğerleri ise kapatmamak için her şeyini ortaya koyuyor. 14 Mayıs bütün bunlara dur demek için son fırsatımız. Sandıktan oy değil, iktidar değil geleceğimizi, yarınlarımızı, ekmeğimizi çıkaracağız. Alın terinin değerini bilmeyenlere artık yeter diyeceğiz. İşte bu yüzden gelin birlikte tarih yazalım. Gelin birlikte aşımıza sahip çıkalım” diye konuştu.  

ÇOCUKLARIMIZ GENÇLERİMİZ “İYİ” OLSUN 

Ekmeğini zanaatından çıkaran insanların en büyük amacının ailesine helal ekmek götürmek olduğunu ifade eden Tüfekci, “Ömrünü işine adayan insanların yanında olmak bir gurur. Ancak bugün itibariyle amaçları işlerini doğru yapmak olan, evlerine helal ekmek götürmek olan, çocuklarını vatana millete faydalı bireyler yapmak için ömrünü feda eden sizleri görmezden geliyorlar. Sorunlarınızı duymuyorlar. Çocuklarımız, gençlerimiz yarınlarının ne olacağını bilmiyorlar. Biz emeğimize, ailemize, çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkmaz isek kimsenin sahip çıkmadığını hepimiz görüyoruz” şeklinde konuştu.

 

“KURTARIN BİZİ”  

Gülsan Sanayi Sitesi ziyareti sırasında esnafların yakın ilgisiyle karşılan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, bir esnafın, “ Hükümetten bizi kurtarın, biz yeter diyoruz artık, top sizde bizim elimizden gelen bir oyumuz var yapabileceğimiz o. Meral Hanımı başkan yapacağız Kemal Beyi de Cumhurbaşkanı yapacağız” söylemine karşılık, “ Siz desteğinizi verdikten sonra biz gereğini yapacağız” diye konuştu.

YAREN YALNIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.