İYİ Parti GİK Üyesi ve Samsun Milletvekili Aday Adayı Ömer Süslü, milletvekili seçildiği takdirde Samsun için birleştirici güç olmak istediğini belirterek, "Bu şehirde 'Ağabey' eksikliği var. Ben milletin sesi olmak istiyorum. Onların dertlerini mecliste dile getirmek istiyorum" dedi.

MİLLETİN SESİ OLMAK İSTİYORUM

Kanal S Programlar Koordinatörü Said Çetintaş'ın konuğu olan Süslü, hedeflerini açıkladı. "Ben milletin sesi olmak istiyorum. Onların dertlerini mecliste dile getirmek istiyorum" diyen Süslü, "Yüzde 90’ı çalışmayan bir kardeşinizim. Aday adayı olmadan önce sosyal medyamda 'Üzerimde adya adayı olmam konusunda çok baskı var. Şayet aday adayı olur ve seçilirsem benim elim, ayağım, kolum olur musunuz?’ demiştim. Bana 'seninleyiz' mesajı verdiler. Ben milletimizle birlikte onların taleplerini mecliste dile getiren, telefonla aradıklarında ulaşabilecekleri, dertlerini anlatabilecekleri, bir milletvekili olmak istiyorum" diye konuştu.

AĞABEY EKSİKLİĞİ VAR

Samsun'un haketmediği yerde olmadığını kaydeden Süslü, "Samsun’da bir ağabey eksikliği var. Özellikle yerel yönetimler lokomotif olmak, yön göstermek zorunda. Gaziantep, Adana, Kayseri Samsun’un eş değer şehirleri bizi çok geçti. 20-25 sene önce bunlarla aynı klasmandaydık. Şimdi orada yerel yönetimler büyükşehir belediye başkanlığı öncülüğünde çok ciddi atılımlar yapıldı. Bu noktada Samsun’da birleştirici güç olmak istiyorum. İnsanları bir araya getirmek, büyük ortaklıklar kurup Türkiye genelinde dünyaya açılan mobilya firmaları kurdurmak istiyorum. Bu zamana kadar Samsun’a sahip çıkacak bir ağabey bulamadık. Ben Samsun’un ağabeyi, milletvekili olmak istiyorum. Samsun’da bacasız sanayi çok önemli. Bu bacasız sanayiyi burada kurmak zorundayız. Ben üniversite okuyan çocukların Samsun’da kalmalarını arzu ediyorum. Anne babaların çocuklarının hasretini çekmemelerini istiyorum. Bunu yapabilmemiz içinde Samsun’da yatırımların artması, fabrikaların kurulması gerekiyor. Bunu başarmayı arzu ediyorum. Tek düşüncem ve isteğim bu." 

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.