İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Burcu Işıtan Satar ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüştü. Satar, Uzun'a Türk bayrağı hediye etti.

UZUN'A ANLAMLI HEDİYE 

Uzun'la görüşen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Satar Kanal S mikforonlarına yaptığı açıklamada da şu ifadelere yer verdi: 
"Hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için, hem de yerel manada ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ettik. Bizim partimiz, kuruluşunda da, 'Bayrağıyla, hiç bir sıkıntısı olmayan, Kuran-ı Kerim ile hiç bir sıkıntısı olmayan, herkese partimizin kapıları açık' demiştir. Bu manada da tüm Türkiye'ye bir mesajı vermek için Sayın Uzun'a Türk bayrağı hediye etmek istedik. Burada da Necdet bey bizleri çok güzel ağırladı. Hem yerel gündeme hem de yoğun Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Çok zevkli bir sohbet oldu bizim için. Ne zaman gelsek bizi çok iyi ağırlıyorsunuz. Tekrardan Samsun Medya Grubu ailesine teşekkür ederiz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.