VATANDAŞTAN TÜFEKCİ’YE TEZAHÜRATLI DESTEK

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci konuşmasını yapmak için anons edildiği anda tezahüratlarla kendisini destekleyen kalabalığa “Buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmadığınız, desteğinizi bir gün olsun eksik etmediğiniz için, kadınlar hareketinin, cesurlar hareketinin bir üyesi olarak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ve Balkan Türkleri’nin kızçesi olarak yine beni çok mutlu ettiğiniz için Allah sizden razı olsun çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan, sahada gece gündüz demeden beraber çalışmaktan büyük bir gurur duyuyorum.” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZ SAMSUN’UN EN İYİSİ”

Tüfekci, saha çalışmaları ile ilgili İYİ Parti Samsun teşkilatlarının en iyisi olduğunu vurgulayarak, “Kader seçimine gidiyoruz. Artık bir haftadan az bir zaman kaldı. Öncelikle sayın İl Başkanıma, kıymetli Milletvekili Aday arkadaşlarıma ve bütün ilçe teşkilatlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Sahada bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bize sadece samimiyetimizi, güler yüzümüzü ve Samsun için çalışacağımızı dokunabildiğimiz herkese göstermek kaldı.” dedi.

“SAMSUN’A UMUT OLACAĞIZ”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun’a hak ettiği değeri ve hizmeti getireceklerinin sözünü vererek, “Bir kadın olarak, üç kız çocuğunun annesi olarak, bu milletin, bu ülkenin ve bu şehrin sevdalısı olarak size söz veriyorum. Samsun’a umut olacağız. 15 Mayıs sabahında bu kara bulutları dağıtıp güneşi doğuracağız. Tarihi birlikte yazacağız çok az kaldı, sizlerin duaları ve destekleri ile bunu başaracağız. Güneşin cennet vatanımızda doğması için, kuruluş ve kurtuluşun şehri, Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri Samsun’da yeniden doğması için Bir oy Kemal’e Bir oy Meral’e.” dedi.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.