usta-2

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Süper Kupa finalinin, Arabistan'da yapılmasına TBMM Genel Kurulunda tepki gösteren ve Samsun'da oynanmasını isteyen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi cevap vermiş. Özrü kabahatinden beter. İki kulübün de sıcak paraya ihtiyacı varmış, artık geri dönüşü yokmuş vs.” dedi. Usta, tepkisini belirterek, “Sorarlar: Türkiye'deki kulüpler maddi olarak bu kadar kötü yönetilirken ve para karşılığı müsabaka satacak duruma düşerken aklınız neredeydi? Cumhuriyet'in 100. yılında bu denli büyük iki camianın taraftarına da Türk Milletine de bunu yapamazsınız! Arap'ın parasına her şeyi satamazsınız! Siz yalnızca kulüplerin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini gözetmekle mükellefsiniz" diye konuştu. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Yaptığımız her işin arkasındayız

BÜYÜKEKŞİ'YE SORULAR 

Samsun'da bir kadın cinayeti daha! Cani koca öğretmen eşini öldürdü Samsun'da bir kadın cinayeti daha! Cani koca öğretmen eşini öldürdü

Usta Büyükekşi'ye ise açıklamalarının ardından"Büyükekşi "sözleşme bedellerini söylemem doğru olmaz" demiş. Bunun sebebi nedir? Neden şeffaf davranamıyorsunuz? Madem mesele para, kaç paraya anlaştınız? TFF para alacak mı? Ülke ekonomisine ne katkısı olacak? Gücü ancak bu maçı Türkiye'de izlemeye yeten Türk vatandaşına, bu organizasyonun ne faydası var? Bu pastadan, başka kimler pay alıyor? Türkiye’den bu maçı izlemek isteyen bir kişi ortalama kaç dolar harcayacak?" diyerek sorularını yöneltti.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.