Bir dizi program ve esnaf ziyareti gerçekleştirmek için Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilk durağı Terme oldu. Terme'de partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akşener, "Fındık fiyatları 74, çeltik fiyatı ise en az 15 lira olmalı dedi"

"FINDIK 74 LİRA OLMALI"

Akşener açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Karadeniz gezimizin esası fındık ve çeltik için, fiyat açıklamaktır ki iktidar onu yerine getirsin. Fındık için yaptığımız derin bir çalışmanın sonucunda, her şeye dikkat ederek yaptığımız çalışmanın sonucunda 74 lira fiyat açıklanmasını istiyoruz. Sizler Türkiye'nin çeltiğinin yüzde 17'sini üretiyorsunuz. Çeltik için de en az 15 lira açıklanması gerekiyor. Biz muhalefet olarak çalıştık. Diyoruz ki iktidara, sen çok yorulma, çalışmana lüzum yok. Yerine getir sadece. Muhalefetin görevi bu, eksik görmek, çözüm üretmek, sizin sesiniz, avukatınız olmak."

3 İLÇEYİ ZİYARET EDECEK 

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından paylaşılan program kapsamında Akşener ilk olarak saat 11.00'de Terme'yi ziyaret edecek. İlçe başkanlığında partililerle buluşacak olan Akşener, çalışmalar hakkında bilgi alacak ve ziyaretler gerçekleştirecek. Akşener, saat 13.00'te 19 Mayıs ilçesine, saat 15.45'te Atakum'da olacak. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.