Bugün Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde Saydam Bayram ve mevcut ilçe başkanı Mustafa Keleş yarıştı. Saydam Bayram, 159 oy alarak başkan oldu. Bayram'ın rakibi Mustafa Keleş ise, 118 oy aldı.

Yeni başkan Saydam Bayram tebrikleri kabul etti. 

"İYİ PARTİ KONGRELERİNİN KAYBEDENİ OLMAZ"

Saydam Bayram ve Mustafa Keleş'i tebrik eden İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "İYİ Parti kongrelerinin kazananı kaybedeni olmaz. Bu kongrenin kazanını her iki arkadaşım. Bundan sonra da beraber sahalarda olacağız. Yine İYİ'leri yücelere taşımak için çalışacağız. Her ikisini de bu demokratik şölende sağ duyulu, sevgiyle, özverili çalıştıkları için kutluyorum. Sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

"CANİK'İ DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ"

Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Bayram ise şunları şunları söyledi: "Çok mutluyum. Kendime adıma değil çocuklar, kadınlar, doğa, çevre için yapacaklarım için. En azından önüm daha açıldı. Canik'te çok güzel çalışmalara imza atacağıma inanıyorum. Bütün yönetimi topladıktan sonra her gün bir yerlerde olacağız, üye sayımızı artıracağız. Bugünden sonra Canik'i daha çok duyacaksınız" dedi.

1001 NOLU SANDIK

MAVİ OY PUSULASI SAYDAM BAYRAM: 85 

BEYAZ OY PUSULASI MUSTAFA KELEŞ: 61 

1 GEÇERSİZ OY 

1002 NOLU SANDIK 

MAVİ OY PUSULASI SAYDAM BAYRAM: 74

BEYAZ OY PUSULASI MUSTAFA KELEŞ: 57

GEÇERSİZ OY YOK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.