İYİ PARTİ ATAKUM'DA İSTİFA

İYİ Parti Atakum Kurucu İlçe Başkanı ve Atakum Belediye Başkan aday adayı Selen Gülhan Çam'ın istifasının ardından yönetim kurulu da toplu halde istifa etti.

AÇIKLAMA YAPILDI

Çam'ın "Dava bitmiştir" açıklamasının ardından İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı yönetim kurulu tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Kurucu ilçe başkanımız Selen Gülhan Çam ile 2024 yerel seçimlerinde partimize Atakum Belediyesini kazandırmak için yola çıktık. Kurucu İlçe Başkanımızın tek aday adayı olmasına rağmen herhangi bir açıklama yapılmadan, çalışmayı da bırakmadan 3 ay bekletildik. Sonuç itibarıyla kurucu ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayımıza, mevcut ilçe başkanımıza, teşkilatımıza ve üyelerimize gerekli değerin verilmediğini,dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk" denildi.

Yönetim kurulu üyelerinin dikkate alınmadığı belirtilen açıklamaya şu ifadelerle devam edildi: "İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak toplu halde istifa kararı aldık. Kuruluşundan itibaren bizimle birlikte emek harcayan tüm İYİ Parti Atakum ailesine teşekkürü bir borç biliriz. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullanıldı.

Samsun TSO Heyeti Budapeşte'de! İlişkiler gelişecek Samsun TSO Heyeti Budapeşte'de! İlişkiler gelişecek

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.