Samsun'da 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kesti Samsun'da 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kesti

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizde 2009'dan sonra geçen kayıp yılları Atakum'a tekrar vermeye, Atakum'u hak ettiği noktaya getirmeye çalışacağız" dedi.

Bektaş, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüştü. Uzun'a adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgi veren Bektaş, saha çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü, vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Görüşmenin ardından Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Bektaş, 2004-2009 yılları arasında Atakum'da belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Atakuma'a yabancı değiliz. Biz Atakum'a, Atakum'da bize yabancı değil. Atakum'un sorunlarını da biliyoruz. 2009'dan sonra geçen kayıp yılları Atakum'a tekrar vermeye, Atakum'u hak ettiği noktaya getirmeye çalışacağız. 2004-2009 yılları arasında Atakum'u belirli bir noktaya getirmiştik fakat şimdi nüfus olarak çok ciddi bir yoğunluk oluştu" diye konuştu.

Atakum'un bir çok ilçeye hatta çevre illerdeki vatandaşlara da hizmet ettiğinin altını çizen Bektaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Atakum'un çok büyük sorunları var ve bu sorunları çok kısa sürede çözeceğiz. Atakum ayrıca bir öğrenci şehri. Onların da sorunlarını çözeceğiz. Ticaretin canlanması gerekiyor. Bu sorunları ekibimizle birlikte oturup konuşacağız ve yeni bir takım çözümleri ortaya koyacağız. Atakum halkı çok bilinçli oy kullanabilen bi halk. O bilinci de bu seçimde ortaya koyacaktır. Atakum halkının Atakum'a sahip çıkması gerekiyor. Ben çıkacağına da inanıyorum. Eğer halkımız Atakum'a sahip çıkmazsa belki de bugünkünden çok daha kötü duruma gelecek. Fikirlerimizle, düşüncelerimizle, projelerimizle en iyisi olmak istiyoruz. Atakum en iyisini en doğrusunu seçecektir diye düşünüyorum."

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.