İSMAİL UYANIK'TAN TFF ADAYLIĞI SORUSUNA YANIT 

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçimi öncesi, Samsunspor'un efsane başkanlarından İsmail Uyanık, X üzerinden kendisine gelen 'TFF başkanlığı için en doğru aday' yorumlarına cevap verdi.

"YAPILMAYACAK BİR ŞEY DEĞİL AMA..."

Uyanık, sosyal medya kullanıcısına, "TFF başkanlığı yapılmayacak bir şey değil. Benim kadar konuya hakim çok insan var. Ama bildiği doğruların arkasında durup uygulamaya geçmek başka bir seviye. Bu insanlar korkar veya düzene uyup nemalanır. Ayrıcalık ve kayrılma peşindeki yöneticilerin önünü keserseniz, hakemler de, TFF de temiz kalır" dedi. 

YILLARIN YORGUNLUĞUNU ATIYORUM

Ayrıca açıklamasının devamında kullanıcıya teşekkür ederek, " Futbolun durumu ülkemizin durumunun aynası. Kendi kapısının önünü süpürebilir mi? Süpürebilir. Siyasete rağmen temiz eller operasyonu yapılır m ? Yapılır. Ama ben değil. Ben 63 yaşındayım dağlarda yaylalarda yılların yorgunluğunu atıyorum. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

NEJLA KAYA 

Samsunspor - Trabzonspor maçının biletleri ne kadar? Öğrenci ve kadınlara müjde Samsunspor - Trabzonspor maçının biletleri ne kadar? Öğrenci ve kadınlara müjde

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.