Paris MATİMAT 2013 İnşaat ve Yapı Fuarı'na katılan MATSO üyesi 25 işadamından oluşan heyet ilçeye döndü.

4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Paris MATİMAT 2013 İnşaat ve Yapı Fuarı'na Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Mehmet İyiol, Yönetim Kurulu üyeleri Halit Torun, Murat Oğuz Öncel, Şükrü Arslan, meclis üyeleri ve inşaat grubu ve üyelerden oluşan 25 kişilik bir heyet katıldı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş Fransa’da katıldıkları Paris MATİMAT 2013 İnşaat ve Yapı Fuarı'nın verimli geçtiğini belirterek, "Fuara katılmak hem üyelerimizin vizyonunun gelişmesi, hem de yenilikleri ve son teknolojileri görmek açısından verimli geçti. Seçim döneminde odamızın organizasyonu, KOSGEB destekli üyelerimizi kendi branşlarında yurt dışındaki uluslar arası fuarlara götürme sözü vermiştik. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Ziyarette Fransa’da yaşayan Türk işadamlarına Manavgat’ın tanıtımını yaptıklarını kaydeden Boztaş, "Ziyaret sırasında Manavgat’ı tanıtan CD, Manavgat mutfağını, gelenek ve göreneklerini anlatan kitaplar ediyelerde bulunduk" dedi. Boztaş, 2014 yılı Ocak ayında İtalya’da düzenlenecek olan kuyum, gümüş ve mücevherat fuarına da katılacaklarını belirtti.