"HAYIRLI OLSUN"

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na işçi haklarına verdiği önem ve destek için teşekkür eden Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun “.Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsunumuza çıktığı tarih 19 Mayıs 1919 ile bağdaşla şan 19 Mayıs ilçemizin Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na şükranlarımı sunuyor.  Sözleşmemiz üyelerimiz, Sendikamız ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

"YÜZDE 54.66 ZAM YAPILDI"

Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgi veren Uzun, “Performans kriterleri oluşturarak çok çalışana daha yüksek zam verme düsturuyla hareket ettik. gece-gündüz sahalarda olan işçi kardeşlerimizi mutlu eden bir Toplu İş Sözleşmesi imzaladık., yevmiye ve sosyal haklara toplam %54.66 zam yapıldı" dedi. 

"SONUNA KADAR HAK ETTİLER"

İşçilerin aldıkları ücret artışlarını sonuna kadar hak ettiğini belirten Belediye Başkanı Osman Topaloğlu , “ 2023’e Türkiye Yüzyılı diyerek çıkan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 yılına yakışır şekilde işçi haklarını koruma adına, bu adımı attığını belirten Topaloğlu, sözlerine devamında ise İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Onlar; yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyor, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı ile aramızda çalışanlarımızın haklarını korumak adına imzalarını attığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.