İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu listesinde yer alan İmren Nilay Tüfekci, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. 


İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA 

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "5. Olağanüstü Kurultayımızın ardından gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu toplantımız sonucunda;  Görevlerine başlayan Başkanlık Divanı üyelerimize başarılar dileriz. Partimize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun" denildi. 

imren-nilay-tufekci-801

KARARLILIK VURGUSU 

Tüfekci ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu tarafından Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmenin onurunu yaşıyorum. Şahsıma gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti’nin cesur ve adil hareketini toplumun her köşesinde hissettirecek politikaları milletimize anlatacak ve toplumun sorunlarına çözüm bulma yolunda emek verecek olmanın heyecanı bize güç verecektir. İYİ Parti ailesi olarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz." 

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU

Tüfekci, 2023'teki genel seçimlerde İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı, 2024'teki yerel seçimlerde de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Resim

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: Ayşe Çolak