Şırnak deplasmanına giderken kurumlardan büyük otobüs taleplerinin kabul görmediğini söyleyen İlkadım Yabancılar Pazarıspor Başkanı Ali Akyüz, “Oysa vatandaşımıza geziler için otobüs desteği veren kurumlar, biz aynı ilin insanları değil miyiz? Biz vatandaşınız değil miyiz?” dedi

"20 SAATLİK ZORLU YOLCULUK"

Kadın Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden İlkadım Yabancılar Pazarıspor’un başkanı Ali Akyüz sitem dolu bir açıklamada bulundu. Samsun’u temsilen çıkmış oldukları TFF 1. Lig müsabakası için Şırnak'a gittiklerini söyleyen Akyüz, “20 saatlik bir yolculuk sonucu maçımıza çıktık iyi mücadele ettik. Son saniyede golü yedik mağlup olduk üzgünüz. Rakibiz Şırnak Belediyesi’ni tebrik ediyoruz. Gelelim işin farklı bir boyutuna. 20 saatlik yolu iki büklüm yarım otobüsle gittik. Yorgunluk perişanlık tabi mazeret değil. Farklı bir durum anlatmaya çalışıyorum. Bu yolculuğa giderken büyük otobüs taleplerimiz tüm kurumlardan geri döndü. Hem zarar ediyorlarmış hem borçları çokmuş hem de otobüsler lazımmış. Çok şükür ki son anda Yabancılar Çarşısı kurum başkanları ve ilkadim Belediye başkanımızın mazot desteği ile zorlu yolculuğumuzu yaptık” dedi.

"SAHİPSİZ ŞEHRİN İNSANLARIYIZ"

Sahipsiz şehrin insanları olduklarını söyleyen Akyüz, “Şunu anlamak işlerine gelmiyor. Samsunlu çocuklara ülkemizi tanıtıyoruz. Ülkede Samsun’u tanıtıyoruz. Göremeyecekleri yerleri tanıyorlar, Şırnak'ı gördüler yaşadılar spor sayesinde. Bundan güzel bir duygu var mı? Oysa vatandaşımıza geziler için otobüs desteği veren kurumlar, biz aynı ilin insanları değil miyiz? Biz vatandaşınız değil miyiz? Sormak isterim ayrıca biz şehri temsil edip gençlere spor yaptırıyoruz, kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Geleceklerine okullarına fayda sağlıyoruz. Keyfe gelmiyoruz çok üzülerek söylüyorum ki sahipsiz bir şehrin insanlarıyız. Lazım olmayanı alacağınıza insan kazanma yoluna bakmanızı tercih ederiz” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.