Samsun'un uydudan yayın tek televizyonu Kanal S ekranlarında gazeteci Said Çetintaş'ın konuğu olan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, "Teşkilatımızla saha çalışmalarını uyumlu bir şekilde yürütme gayreti içindeyiz. Atakum'da her kesime dokunmaya gayret ediyoruz. Her geçen gün partimizie olan teveccühün arttığını gözlemliyoruz" dedi.

'HER KESİME DOKUNUYORUZ'

Çetintaş'ın sunduğu 'Yakın Açı' programında Atakum'da gerçekleştirilen parti çalışmaları hakkında bilgi veren Köstek, "Samsun'da 250 bin, Atakum ilçesinde ise 20 bin üyemiz var. Teşkilatımızla saha çalışmalarını uyumlu bir şekilde yürütme gayreti içindeyiz. Atakum'da her kesime dokunmaya gayret ediyoruz. Her geçen gün partimizie olan teveccühün arttığını gözlemliyoruz. Biz tek başımıza anlam ifade etmiyoruz. Biz tüm teşlikatımızla ve bizi biz yapan aziz milletimizle bir anlam ifade ediyoruz" diye konuştu.

27-ak (2)

'CİDDİ ADIMLAR ATILIYOR'

Ekonomide de küresel bir kriz olduğunu kaydeden Köstek, "Ekonomide şu anda dünyada bir sıkıntı var. Küresel bir kriz var. Dünya genelinde Türkiye nerede buna bakmak lazım.  Vatandaşımızın alım gücünü iyileştirmek için çok ciddi anlamda adımlar atılıyor. Vatandaş bunu görmeye başladı ve bununla birlikte de AK Parti'ye teveccüh artmaya başladı" ifadelerini kullandı.

'YENİDEN KAZANACAĞIZ'

Atakum ilçesini yeniden AK Parti'ye kazandırma gayreti içinde olduklarını kaydeden Köstek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Atakum ilçesinde vatandaşlarımız AK Parti'nin ortaya koymuş belediyecilik hizmetlerini özledi. Hizmetten mağdur olan vatandaşın feryadını duyuyoruz. Vatandaşın tercihi bizim için çok önemli. Bir seçim kaybedildiyse ben dönüp kendimize bakıyoruz. Eksikliklerimizi gideriyoruz ve vatandaşın teveccühünü kazanıyoruz. Milletin kararı bizim başımızın üzerindedir. Hiçbir zaman vatandaşın tercihini sorgulamıyoruz. Vatandaşın tercihlerinin sonucunda ortaya çıkan tablodan bizim ders çıkarmamız gerekir. Çok daha iyi hazırlanarak, vatandaşın özlem duyduğu AK Parti belediyeciliğinin hizmet anlayışıyla Atakum'u kazandırmanın gayreti içindeyiz." 

Köstek, Said Çetintaş'la Yakın Açı programına katılmadan önce Samsun Medya Grubu Genel Koordinatörü Barış İpek'le de görüşerek, çalışmalarında başarı diledi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.