Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, hayırsever vatandaş Süleyman Tan’ın yardımlarıyla Erzincan ve ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrenciler yapmış olduğu giyecek yardımı dağıtım törenine katıldı.
Şeker İlkokulu’nda gerçekleşen yardım töreninde Vali Yardımcısı Fatih Kaya,İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ilgili kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Gerçekleşen yardım kapsamında 232 mont ile birlikte 393 bot ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan dağıtım töreninde bir açıklama yapan Vali Süleyman Kahraman şu görüşlerde bulundu; Ülkemizde etkili olan soğuk havaların sürdüğü şu günlerde yapılan bu yardımların toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızın ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin geleceğe umutla bakmasına vesile olduğunu belirterek, hayırsever vatandaş Süleyman Tan’a teşekkür etti.
Gerçekleşen yardım töreninde Vali Süleyman Kahraman, hayırsever vatandaş Süleyman Tan’a başarı ve teşekkür belgesi takdim ederken, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün de bakır işlemeli tabak hediye etti.