İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesinde kayıtlı bulunan yetim çocuklar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezini gezdi.
İHH Adıyaman Şubesi tarafından her ay rutin düzenlenen Doğum Günü Kutlamasının bir yenisi Gençlik Merkezinde yapılırken, minikler Gençlik Merkezini gezme fırsatı buldu.
Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yapan İHH Adıyaman Şubesi Yetim Sorumlusu Fazlı Karakuş, “Dernek olarak faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam etmekte. Yapılan yardım çalışmalarımızın yanı sıra derneğimize kayıtlı yetimlerimiz için her ay düzenli olarak doğum günü kutlaması yapmaktayız.
Bu ay doğum günü kutlamasıyla birlikte bir farkındalık oluşturmak adına, ilimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi müdürlüğümüzü çocuklarımız ve aileleriyle birlikte ziyaret ettik. Burada doğum günü etkinliğimizi yaptık, çocuklarımıza hediyelerini verdik. Düzenlenen etkinliğin ardından çocuklarımız gençlik merkezinde yapılmakta olan faaliyetleri görme, tanıma imkanı buldular. Gençlik merkezi müdürümüz Fikret Keleş, çocuklarımıza gençlik merkezinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Çocuklarımız ve aileleri farklı bir mekanda çok keyifli bir hafta sonu geçirmiş oldular. Onlarla birlikte olmak, onların bu sevincine ortak olmak bizleri çok mutlu etmekte. Dernek başkanımız başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz el birliğiyle bu çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek adına elimizden geleni yapmaktayız. Bu vesileyle bizlere kapılarını açan Gençlik Merkezi müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İnsani Yardım Vakfı Adıyaman Şubesi üyelerini gençlik merkezinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş, yetim öğrencilerin gençlik merkezi bünyesindeki kurslardan faydalanabileceklerini söyledi.